VAGE

3599

Kao što i sami možete primjetiti, jesen nam se uveliko približava. A kakve to veze ima sa horoskopom? Zato što je jesen promjenljiva. Malo grije sunce, pa izađete napolje u ljetnim cipelicama, krajnje optimistično i prije nego shvatite šta Vas je snašlo, brojite koliko puta ste danas pokisli i koliko puta će vrijeme da Vas prevari ove sedmice…

Jesen, pored toga što je divna, vesela, šarena i ćudljiva, mnogo podsjeća na karakter Vage. A i period Vage počinje od 23. septembra, kad je jesen već stigla i lijepo se ušuškala u omiljeno ćebe i ne planira nikud. Slučajnost? Ne bih ja rekla.

mood-swingDakle, Vage su dosta promjenljive (da, to ste shvatili do sad, jel’ da?) i ja volim da ih tumačim kao vječite tražioce ravnoteže i onog što je bolje za njih. Mnoge znaju da izlude sa svojim konstantnim „vaganjem“, od bitnih životnih odluka, do najsitnijih detalja. Ako s Vagom idete na kafu, olakšajte sebi dan i smislite gdje ćete da sjednete prije nego se nađete sa njima. Jer, ako njima prepustite odluku, iznijeće Vam dobre i loše strane sve i jedne od 358 kafana u Banja Luci(ili gdje se već nalazite). Te „ovamo je lijepa bašta, ali onamo je bolja muzika, ali meni se možda i ne pije kafa, ja bih možda radije čaj, a znaš da je najbolji čaj tamo, ili ipak negdje drugdje… šta ti misliš?“

Dok Vaga ostane bez argumenata i zapravo se odluči gdje idete, neće Vam uopšte više biti do kafe jer ćete osjetiti oštar bol od unutrašnjeg krvarenja koje ste sami sebi prouzrokovali, samo da agonija prestane.

friendly_peoplePored donekle simpatične neodlučnosti, imaju Vage još mnogo divnih osobina.  Obično su veoma tople, ljupke i dopadljive. Sve dok više nisu, naravno. Ali generalno su dopadljive, odlično slušaju i vole davati savjete drugim ljudima. Stoje za veoma inteligentne ljude što, u kombinaciji sa tim što su neumorni, obično dovodi do toga da su veoma vrijedni radnici. Nakon što dobro procijene da li će biti zadovoljni rezultatima tog napornog rada.

comfort-zoneDa bi ostali tako topli, ljupki i dopadljivi u javnosti, s vremena na vrijeme se osame, djeluje čak kao da su u teškoj depresiji. Ležaće u krevetu, ljenčariti i smišljati kako autom do toaleta, samo da troše što manje energije. Ove faze koje Vage imaju nastaju uglavnom iz dva razloga. Prvo, zaista su se uništile razmišljanjem i sad su jako tužne i depresivne i treba im nekoliko dana da se povrate iz mrtvih. Drugo, neko im je pokušao nametnuti nešto što stvarno, stvarno ne žele da rade i sad se malo pretvaraju da su zaista loše, samo da bi mogli malo da lješkare i izbjegnu neželjene aktivnosti. Ne znam za Vas, ali meni je ovo genijalna strategija. Čak mi je pomalo žao što je se i sama nekad nisam sjetila.

BB PORTAL & HOROSKOPSKI ZNACI

Komentari