June J Rivas je na posao dolazila obučena kao i sve njene kolege, ali njenoj šefici je taj stil oblačenja bio ”trn u oku”. Smatrala je da se June oblači neprofesionalno.

Šefica nije znala da je dirnula u osinjak kada je prigovorila June za oblačenje. June je kosplejerka, a sa kosplejerima nema zezancije. (Kosplej – hobi u kome ljudi pokušavaju da ožive junake pop-kulure tako što se oblače kao oni. Npr. poznati likovi iz stripova, crtanih filmova, serija ili naučno fantastičnih filmova.)

I tako je June tužila šeficu za uznemiravanje, sve sa razlogom, jer u njihovoj firmi nema striktnih pravila oblačenja. Bitno je da na posao dolazite čisti i uredni.

Da je njena šefica znala šta je iduće, sigurno joj ne bi prigovorila da je neprofesionalno obučena. June sada na posao dolazi kao da ide na konvenciju kospleja, ali niko joj ništa ne može reći, pošto ne krši pravila firme.

Ona na posao ide srećna i zadovoljna, a vjerujemo i da njene kolege željno iščekuju da vide u koji lik će se prerušiti za taj dan.

Galerija

Šefici se ovo izdanje nije sviđalo.

employee-trolls-boss-dress-code-cosplay-june-rivas-11

Sada ima da uživa u ovim odjevnim kombinacijama. 🙂

employee-trolls-boss-dress-code-cosplay-june-rivas-2

employee-trolls-boss-dress-code-cosplay-june-rivas-3

employee-trolls-boss-dress-code-cosplay-june-rivas-9

employee-trolls-boss-dress-code-cosplay-june-rivas-5

employee-trolls-boss-dress-code-cosplay-june-rivas-4

Šta smo naučili iz ovog članka? Don’t mess with Cosplayers. 🙂

employee-trolls-boss-dress-code-cosplay-june-rivas-12

BB PORTAL 

Komentari