NAJGORE KOMBINACIJE U HOROSKOPU

1037

Iako su međuljudski odnosi uvijek priča za sebe, ljubavne kao i prijateljske veze, postoje oređene kombinacije koje Vam zvijezde nikako ne preporučuju. A koji to znakovi međusobno ne mogu, ni kada bi ostali poslednjih dvoje na svijetu?

OVAN I RAK

387df944aa25f4b1ba18450dd4a71aa0

Ovan je energičan, ekstrovertan znak koji voli da se kreće, upoznaje nove ljude i zabavlja se. Iz prethodnih tekstova mogli ste zaključiti u kojoj mjeri pripadnici ovog znaka zapravo vole avanture, sportske aktivnosti i koliko su hiperaktivni. Sa druge strane, Rak se vodi politikom ‘štedljivosti energije’, pa ne voli da se kreće, osim ako je to prijeko potrebno. Njegove omiljene aktivnosti su uglavnom izležavanje i odmaranje od izležavanja. Stoga, ako se ova dva znaka nađu u kombinaciji, moglo bi doći do ozbiljnog konflikta, jer stvarima pristupaju sasvim drugačije. Još jedna od njihovih suštinskih razlika je u tom što Ovan nerado pokazuje emocije, a Rak je poznat po tome što svaki problem riješava tako što se prvo dobro isplače što problem uopšte postoji.

STRIJELAC I JARAC

29bd4-optimistic-vs-pessimistic

Vječito pozitivan Strijelac teško da će ići dobro sa često pesimističnim Jarcem. Strijelac je, poput Ovna, uvijek pun energije i spreman za nove avanture. Nema te prepreke koja će ih zaustaviti, osim ako shvate da nešto više ne žele, pa potom odustanu. Kada nešto novo započinju, svi načini na koje taj plan može da krene po zlu im uopšte na padaju na pamet. Dok, s druge strane, Jarac preanalizira sve i računa na sve moguće i nemoće prepreke. Daleko od toga da Jarčevi nisu takođe uporni. Oni se samo više boje da li će im nešto uspjeti, pa će zato sporije doći do cilja. Takođe velika razlika između ova dva znaka je u tome što, kada Jarac nešto radi, on to radi kako treba i u potpunosti. Rođeni je radoholičar i sve obaveze shvata jako ozbiljno. Iz tog razloga, ako radi nešto sa Strijelcem, oboje će se mnogo nervirati jer će Jarac imati utisak da Strijelac to ne shvata ozbiljno, a Strijelcu neće biti jasno zašto mu ovaj ne silazi s glave, kad on zna da je sposoban da sve uradi kako treba.

BLIZANCI I BIK

1429037426571_calvin-arguing_large

Blizanci su veoma otvoreni i slobodni i voljeli bi da ostanu takvi. Ne vole pritisak, niti zadržavanje na jednom mjestu pretjerano dugo. Kao veoma komunikativan znak, vole da upoznaju nove ljude, stvari i mjesta i da se mnogo kreću. S druge strane, Bik traži stalnost, stabilnost i sigurnost, pa bi ova dva znaka često mogla biti u konfliktu. Ukoliko raspravljaju o tome gdje bi mogli da idu večeras, Blizanci će predložiti najnoviji klub/restoran/koncert i još tri stvari koje će smisliti u hodu, a Biku neće biti jasno zašto Blizanci ne žele bar jedno veče da ostanu kod kuće, gledaju film i jedu kokice ispod dekice.

LAV I DJEVICA

 

tug of war

Ekstravagantni Lav voli pažnju, dramu, dešavanja i glamur. Lav se takođe ne libi da potroši sve novca što ima, ako to znači da će da mu bude zabavno. S druge strane, Djevica je znak koji voli sistematičnost, sigurnost i konzervativnost. Ona ne voli donositi pretjerano spontane odluke niti trošiti novac nemilice, mnogo će biti srećnija ukoliko ga ‘čuva u čarapi za crne dane’. Stoga, ukoliko se ova dva znaka nađu u provodu, bićete u prilici da čujete mnogo dužu raspravu od očekivane kada je u pitanju naručivanje ‘još jedne runde’. Lav i Djevica su dva strastvena znaka koji žude za različitim stvarima u životu. Lav je otvoren i sklon riskiranju dok Djevica uživa u svojoj povučenosti i prepušta drugima preuzimanje vodstva. S takvim različitim osobnostima, mnogi će misliti kako je veza Djevice i Lava osuđena na propast, ali oba znaka mogu dokazati suprotno.

U svakom slučaju, konflikti su sastavni dio života i dobro znamo da postoji mnogo više od 12 različitih pristupa nekoj situaciji. Ali, zato uz malo strpljenja, truda i kompromisa, sigurno je da se može pronaći zajednički jezik. 🙂

BB PORTAL 

Komentari