Znate ono kada upoznate neki par i čini Vam se kao da su stvoreni jedno za drugo? Nekada je razlog za to godine upoznavanja i kompromisa, a ponekad i Zvijezde umiješaju svoje prste u to. A koje su to ‘savršene kombinacije'…

OVAN I VODOLIJA

070215-cc-cliffhanging-couple-2

Ova dva znaka se savršeno uklapaju, zahvaljujući svojim sličnim osobinama. I Ovan i Vodolija su simbol slobode, nezavisnosti i otvorenosti. Ova dva znaka u kombinaciji doživjeće velike pustolovine zajedno, čim će njihov odnos postati samo jači. Oboje će imati lude ideje kako da provedu zajedničko vrijeme, pa ni jednom ni drugom neće biti dosadno. Jedino što se može javiti kao problem je borba oko dominacije, ali uz malo kompromisa, sve se to riješi vrlo brzo, taman na vrijeme za novo putovanje i uživanje.

BIK I RAK

today-couple-dinner-tease-160203_9c4484814dc83a904e25efe438a75519-today-inline-large

Ovo je savršena kombinacija osobe koja voli da nekog razmazi i osobe koja želi da uživa takvu pažnju. Pripadnici znaka Bik, kao i Rak, su veoma porodični tipovi, kojima je san snova ostati kod kuće subotom uveče, spremiti romantičnu večeru i u krugu porodice razmjenjivati drage trenutke, priče i omiljenu hranu. Dok bi druge znakove ova atmosfera možda pomalo gušila ili bi im bilo dosadno, Bik i Rak sjede i uživaju, razmišljajući o tome koliko djece će imati i koje boje će da im bude fasada na savršenoj kući u predgrađu.

BLIZANCI I LAV

embrace-edit_

Ova dva vrlo strastvena znaka se veoma dobro uklapaju i često čine sjajnu kombinaciju. Romantika je ono što ih najviše spaja i čini srećnim jedno s drugim. Lav će uvijek željeti da da do znanju Blizancu koliko mu je stalo do njega, kao što će Blizanci morati konstantno da opravdavaju tu ljubav, pružajući im pažnju neiscrpno. Ukoliko vidite par koji trče jedno prema drugom kao u filmu, sa nekom muzikom u pozadini, onda se dramatično izgrle kao da se nisu vidjeli od priije rata, to je najčešće upravo ova kombinacija u horoskopu. 🙂

DJEVICA I JARAC

gallery-1458285014-gettyimages-200404674-002

Odnos između Djevice i Jarca je prilično miran i stabilan, baš kao što su i oni sami. U ovim kombinacijama Djevica najčešće vodi glavnu ulogu, a Jarac to dopušta kada je ljubav u pitanju. Kao veoma intelektualni znakovi, uživaće u zajedničko provedenom vremenu, u kom će moći da analiziraju sve što im se mota po glavi, kao i sopstvena ponašanja u vezi. Takođe su oboje dosta sistematični i pedantni, tako da će često da završe srećni zajedno, opsesivno čisteći svaki pedalj svog savršeno spremljenog stana.

VAGA I STRIJELAC

f610008cdb5805c2f3a18d64037089fa

Ova dva veoma razumna znaka, imaće odnos pun podrške i razumijevanja. Zahvaljujući tome, nisu skloni čestim svađama i prepirkama. Budući da se ne mogu zasititi jedno drugog, često će nenamjerno zapostaviti prijatelje i porodicu, samo da bi proveli minut duže zajedno. Strijelčevo neobično ponašanje će uvijek biti zanimljivo Vagi, koja ima neizmjerno strpljenje.

ŠKORPIJA I RIBE

crazystupidlove4_2275

Ova dva znaka međusobno se jako privlače. Riba se voli oslanjati na Škorpiju jer je nezavisna i stabilna, što Ribama i njihovoj sramežljivosti jako odgovara. Entuzijazam je taj koji krasi Ribe, a uz upornost Škorpije to ovaj odnos čini savršenim. Ovo je jedna od onih kombinacija gdje se suprotnosti ne samo privlače, nego i savršeno nadopunjuju.

BB PORTAL24 SATA

Komentari