II DIO POZNATIH LOGOTIPOVA DAVNO NEKAD I SAD

786

Logo je veoma važna stvar za kompanije. Preko logotipa prepoznajemo biznis koji stoji iza njega, a dešava se da logo privuče ili odbije potencijalnu mušteriju. Mnoge kompanije s vremena na vrijeme prilagođavaju i mijenjaju dizajn logotipa u skladu sa poslovanjem, trendovima i vremenu u kojem se nalaze.

Napravili smo odabir od 15 logotipa koji pokazuju prve logotipove najpoznatijih firmi u svijetu i uporedili smo ih sa logotipom koji sada koriste.

bored-panda-logo-then-vs-now burger-king-logo-then-vs-now fedex-logo-then-vs-now mozilla-firefox-logo-then-vs-now nokia-logo-then-vs-now pepsi-logo-then-vs-no shell-logo-then-vs-now snapchat-logo-then-vs-now starbucks-logo-then-vs-now the-discovery-channel-logo-then-vs-now twitter-logo-then-vs-now volkswagen-logo-then-vs-now

BB PORTALBOREDPANDA

15 POZNATIH LOGOTIPOVA DAVNO NEKAD I SAD

PODJELITE AKO VAM SE SVIĐA

Komentari
PODELI
Prethodni tekstSNIMANJE AURE KAMEROM U BANJA LUCI – 26.11.
Sledeći tekstČAK NI APPLE-OV SIRI NE MOŽE DA ODOLI OVOJ ZARAZNOJ PJESMI
Kao profesionalni fotograf, pored toga što radim na kreiranju sadražaja za marketing kampanje radeći komercijalnu fotografiju, uživam radeći portrete i fotografije kroz zanimljiva putovanja, vjenčanja, događaje, predavanja i seminare. Kada ne fotografišem uvijek radim na nekim drugim interesantnim projektima. Počev od ličnog razvoja, online marketinga, ispitivanja i proučavanja perspektive kroz koju djelujem i stvaram, pa do bilježenja životnih iskustava, misli i spoznaja u svojim knjigama.