Ako ste student ili ste nekada bili, znate da je septembar jedan od najstresnijih perioda u životu jednog studenta. Osim ako ste očistili godinu u junsko-julskom roku i sad Vas baš boli šapa.

ovan-poslovni-horoskop_800x600Što se tiče Ovna, taj će ostaviti 6 ispita za poslednji rok i saopštiti Vam to kao da priča o tome šta je danas jeo, jednako nonšalantno. Ovnovi najbolje funkcionišu pod stresom i namjerno sve ostave za kraj, jer će tako najbolje funkcionisati i dati najbolje rezultate, ako to zaista žele.

bik-poslovni-horoskop_800x600Bik, kao jedan od najodgovornijih znakova, već je sve spremio na vrijeme, organizovao se tako da sve nauči 7 dana ranije, da ima vremena da sve ponovi još 3 puta i ode u bioskop dan prije. Jer je tako u mogućnosti.

blizanci-poslovni-horoskop_800x600Blizanci, kao veoma dinamični, aktivni ljudi, ako studiraju nešto što zaista vole i žele(što je najčešće slučaj) neće imati problema sa spremanjem i izlaskom na ispit. Istina, cupkaće s noge na nogu sve vrijeme ispred kabineta, dok čekaju svoj red, ali to je uglavnom zato što toliko pršte od znanja da ne mogu dočekati da dođe njihov red da pokažu šta sve znaju. I ako nešto ne znaju, snaći će se pričajući „100 na sat“, pa će ipak položiti. Jer, brbljivost je ipak njihov fah, pa ispitni rok njima dođe kao dodijela Oskara za filmske zvijezde.

rak-poslovni-horoskop_800x600S druge strane, Rak će da kuka mjesec dana prije početka ispitnog roka koliko mora da uči i kako mu se ne da i kako je to sve tako nepošteno, jer treba gledati u nebo, mirisati cvijeće i hvatati leptire… Ako planira da izađe na 3 ispita, izaći će na prvi i ako ga ne položi, pašće u depresiju i vjerovatno ne položiti i ostala dva, iako je možda spremio kako treba.

lav-poslovni-horoskop_800x600Znate one ljude što dođu na ispit, kukaju ispred kabineta kako će, šta će, učili su oni, ali nije to dovoljno, jao pa nisu jeli danima, pili vode, ne daj Bože izašli napolje i činili još neke silne žrtve? A onda krenu o tome kako neće položiti, pa će onda pasti i onaj sledeći, pa će da umru od tuge i biće smak svijeta…I onda izađu nakon ispita s osmijehom veličine meteora jer su dobili desetku.

 Dame i gospodo, Lav, glavom i bradom.

devica-poslovni-horoskop_800x600Djevice, inače sklone savršenstvu, grišće se jer su uopšte ostavili neki ispit za poslednji rok. Jer znate, one su planirale da polažu po dva ispita po roku, što je taman  za očistiti godinu na vrijeme. Još ako im je to za uslov, dovešće se do sloma živaca od nerviranje i brige. Bez obzira, spremiće se prilično dobro za ispit, ali ako su zamislili da dobiju desetku, a ipak dobiju devetku ili osmicu, izaći će iz profesorovog kabineta kao da su upravo saznale da sve što su ikad mislile i planirale u životu je propalo, razloga za život nema i idu sad kući da gledaju u jednu zamišljenu tačku na zidu, pokriveni dekom pod nekim letargičnim, polusivim osvjetljenjem.

vaga-poslovni-horoskop_800x600Vage vole da je sve po pravilima i propisima. Naučiće gradivo  temeljno i na vrijeme, ali ako steknu utisak da se profesor ophodi nepošteno prema njima, posvađaće se sa njim bez problema i izboriti za „svoje mjesto ispod sunca“. Jer, niko neće gaziti Vage.

skorpija-poslovni-horoskop_800x600Škorpije, dok su pred kolegama, ponašaće se vrlo staloženo, čak će zbijati i neke šale, da svim kolegama daju do znanja kako su opasno spremni za ispit, ali ako ne polože isti, kada dođu kući, biće jednako emotivni kao i Rakovi. Možda padne i koja suza, ali nikad u javnosti.

strelac-poslovni-horoskop_800x600Strijelčevi, s druge strane, prilično će nonšalantno otići na ispit jer su najvjerovatnije spremili bar 90% gradiva, a za ostatak će se snaći. Prirodnjaci u srcu, najviše će im odgovarati da prošetaju do fakulteta i ako je ikako moguće, kada dođu na ispit, da izbjegnu gužvu. Ako je pak dosta ljudi oko njih, unervoziće se i vjerovatno ostvariti manji uspjeh nego u slučaju da su mogli da se izoluju od ostatka kolega.

jarac-poslovni-horoskop_800x600Pretjerano ambiciozni Jarčevi će se unervoziti ako nisu sve spremili kako treba, jer znaju već unaprijed termine svih ispita koje treba da polože u ovom ispitnom roku i ako to ne bude išlo po njihovom zamišljenom redu, uhvatiće ih napad panike i neće znati naprosto kud bi sami sa sobom. Iako su najčešće i više nego spremni za ispit, uvijek ih drži blaga nervoza pred ispit, dok to sve ne prođe, da oni znaju zasigurno da su položili. Međutim, neće prenositi nervozu na druge, nego će najčešće sjediti negdje sami i čekati svoj red.

vodolija-poslovni-horoskop_800x600Vodolija je najčešće onaj kolega što stoji ispred kabineta i pripovjeda kako je ovaj način provjere znanja potpuno zastarjeo i neefikasan, kako bi on to mnogo drugačije i mnogo bolje… Jedan je od inteligentnijih znakova, čak i iznad prosjeka, pa kad su u pitanju izrade zadataka, izmisliće novi način računanja i na kraju objašnjavati profesoru kako se to radi. Što je najzanimljivije, biće u pravu, profesor će se oduševiti i položiće ispit. Ajde neka bar nekome tvrdoglavost ide u prilog.

ribe-godisnji-horoskop_380x228I na kraju, Ribe najteže podnose ispitnu tenziju. Budući na najviše vole svoj red i mir, ispitni rok ih dosta izbaci iz njihove lijepe kolotečine, s čim se teško mire. Još ako je buka ispred kabineta, jedva će se sabrati, ali će biti ponovo srećni kad se tortura konačno završi.

BB PORTAL & SANSA KLUB 

Komentari