HOROSKOP I KAŠNJENJE

852

Ko uvijek dolazi na vrijeme, a ko kasni, pa se pravda duže nego što je zakasnio? Koji horoskopski znakovi lako opraštaju kašnjenje, a koji će se naljutiti na vas, saznajte u nastavku…

OVAN

Ovan nije poznat po strpljivosti, pa će se uvijek prvi spremiti, jer mu neće trebati mnogo vremena za to. Čak i kada ide na putovanje, ponijeće najmanji kofer koji ste mogli da zamislite i spremiti se pola sata prije polaska. Ali, s druge strane, kada mu se desi da zakasni, smisliće neki jako dobar izgovor i uz šalu i malo smijeha, ‘izvući se’.

BIK

Bikovi vole da imaju rituale u svemu, pa i u spremanju za polazak iz kuće. Uglavnom će zbog toga biti spremni za polazak na vrijeme, ali ako sretne nekog poznatog, gotovi ste. Zadržaće se pričajući sa njima i na ovaj način zakasniti vam na dogovor. Ali ne ljutite se mnogo na njih zbog toga, ne znaju oni drugačije.14702331_1449631245065427_5262882784535962254_n

BLIZANCI

Za pripadnike ovog znaka važi neko pravilo da uvijek kasne, iako konstantno žure sa spremanjem. Čast izuzecima. Njihova simpatična karakteristika je to što vole sve da rade odjednom, pa zbog toga dolazi do tog da zakasne. U isto vrijeme će se šminkati, telefonirati i jesti, iako to nama ostalim običnim smrtnicima izgleda fizički neizvodljivo. I kada krenu, vratiće se bar triput po nešto to su zaboravili.

RAK

Rak će se spremati u poslednjem trenutku, pa će zbog toga najčešće i da zakasni. Još ako ga neko nazove na telefon, pa se raspriča, on neće imati srca da ga otkači, nego će ga pustiti da se ispriča, pa će onda krenuti iz kuće. Naravno, kada konačno stigne na odredište, imaće izraz lica kao da je neko umro, pa će se tako ‘izvući’.

LAV

Kada se pripadnici ovog znaka spremaju, najbolje je da se ostali sami ‘odstrane’ sa teritorije. Oni jurcaju od sobe do kupatila, pa nazad do sobe, i najčešće se posvađaju sa onim koji se usude ostati kod kuće kada znaju da Lav negdje treba da ide. Kada kasni, on vraški okasni i iako nema neki legitiman razlog za to, opet će vas šarmirati, pa ćete im oprostiti.annoying-insert

DJEVICA

Pripadnici ovog znaka zaista rijetko kasne. Obično su primjer svim drugim kako stvari treba da se obave, mada to samo njima polazi za rukom tako dobro. Nerijetko ćete kod njih primjetiti kako danas spremaju odjeću za sutra, pripreme teren za jutarnji ritual i slično, da ništa ne može da krene naopako. Ali zato kada vi njima zakasnite, zvocaće vam do kraja svijeta i vijeka.

VAGA

Kasni skoro uvijek, jer je tako u mogućnosti. Vage mrzi da se stresiraju oko nečeg, pa će zato nonšalantno da lakiraju nokte iako je vrijeme da se već nađu sa vama, a oni nisu ni krenuli. Kada se konačno pojave, uručiće vam samo osmijeh od milion dolara, ne bi li im oprostili. I najčešće hoćete.

ŠKORPIJA

Uvijek aktivna Škorpija ne voli da kasni, zato će se spremiti na vrijeme i pojaviti se kada je potrebno, zbog svoje krajnje aktivne prirode. Zato vodi dnevnik o tome ko je njima kada zakasnio, koliko minuta i sekundi i prijedlog samim sebi kako da im se osvete.6359093889468934081495453644_late

STRIJELAC

Strijelac ne kasni, osim kada je jutro, pa mu je mrsko ustati, ili je dan, pa je zaboravio gdje su mu ključevi ili je veče, pa nije znao šta da obuče. Shvatate poentu, jel’ da? Uvijek tako smotano kasne, ali ne mogu protiv toga.

JARAC

Polako, ali sigurno – to je Jarac. Spremiće se uglavnom na vrijeme, a i kada zakasni to je skoro uvijek zbog toga što ga je neko omeo u njegovom ritualu spremanja i požurivao. Na te stvari Jarac poludi, pa ako želite da se oni spreme na vrijeme i ne kasne vam, ne zovite ih ni pod razno.

VODOLIJA

Vodolija takođe spada u znakove koji često kasne, gdje god da idu. Kada kasni (što je skoro uvijek), ponašaće se kao da je smak svijeta. Ali zato, ako ste im rekli da se nađete u 4, ne krećite iz kuće prije 5…

RIBE

Ma ko kasni? Riba kasni?! Ma nemoguće, vi ste to nešto pogriješili… Kao što možete pogoditi, Ribe često kasne, a kada se pojave, praviće se da nemaju pojma o čemu govorite i da je sigurno u pitanju neka greška.

Komentari