15 POZNATIH LOGOTIPOVA DAVNO NEKAD I SAD

1689

Logo je veoma važna stvar za kompanije. Preko logotipa prepoznajemo biznis koji stoji iza njega, a dešava se da logo privuče ili odbije potencijalnu mušteriju. Mnoge kompanije s vremena na vrijeme prilagođavaju i mijenjaju dizajn logotipa u skladu sa poslovanjem, trendovima i vremenu u kojem se nalaze.

Napravili smo odabir od 15 logotipa koji pokazuju prve logotipove najpoznatijih firmi u svijetu i uporedili smo ih sa logotipom koji sada koriste.

playboy-logo-then-vs-now nestle-logo-then-vs-now mtv-logo-then-vs-now microsoft-logo-then-vs-now lego-logo-then-vs-now kfc-logo-then-vs-now ikea-logo-then-vs-now google-logo-then-vs-now ford-logo-then-vs-now disney-logo-then-vs-now coca-cola-logo-then-vs-now canon-logo-then-vs-now apple-logo-then-vs-now amazon-logo-then-vs-now adidas-logo-then-vs-nowBB PORTALBOREDPANDA

II DIO POZNATIH LOGOTIPOVA DAVNO NEKAD I SAD

PODJELITE AKO VAM SE SVIĐA

Komentari
PODELI
Prethodni tekstULJEPŠAJTE SVOJE SELFIJE SA “MICROSOFT SELFIE” APLIKACIJOM ZA ANDROID
Sledeći tekstONO ŠTO ČINIMO SADA ODJEKUJE U VJEČNOSTI
Kao profesionalni fotograf, pored toga što radim na kreiranju sadražaja za marketing kampanje radeći komercijalnu fotografiju, uživam radeći portrete i fotografije kroz zanimljiva putovanja, vjenčanja, događaje, predavanja i seminare. Kada ne fotografišem uvijek radim na nekim drugim interesantnim projektima. Počev od ličnog razvoja, online marketinga, ispitivanja i proučavanja perspektive kroz koju djelujem i stvaram, pa do bilježenja životnih iskustava, misli i spoznaja u svojim knjigama.