Za sve one koji ove godine treba da izgovore sudbonosno: “DA” organizovan je 11. i 12. februara Sajam vjenčanja. Sajam koji na Banjalučkom velesajmu okuplja izlagače iz svih branši koje svoje usluge mogu ponuditi budućim mladencima.

Tako će svoj izložbeni prostor zauzeti kuće zlata i nakita, modni saloni koji predstavljaju najnovije modele odijela, vjenčanica i svečanih haljina, fotografi, frizeri i vizažisti, putničke agencije, saloni i hoteli, slastičarne, cvjećare, dekoracije, svjetlosni i zvučni efekti koji će upotpuniti Vaše dešavanje.

Posjetioci će moći da uživaju u svakom trenutku, jer je program ispunjen od samog otvaranja sajma, a čine ga modne revije, degustacije hrane i pića, muzički i plesni nastupi, prezentacije frizerskih i kozmetičkih salona.

Svi posjetioci imaće priliku da osvoje neku od vrijednih nagrada iz bogatog nagradnog fonda. Neke od nagrada su: muški i ženski sat, nakit, razni kuponi i poklon paketi, a glavna nagrada je putovanje za dvoje u Budimpeštu.

Nevjerovatni sajamski popusti koji Vas čekaju na Sajmu vjenčanja učiniće da Vaše vjenčanje iz snova sprovedete u stvarnost.

Ne propustite da posjetite Sajam vjenčanja, evo kako je to izgledalo prošle godine.

SVEČANO OTVARANJE PRVOG SAJMA VJENČANJA U BANJALUCI

Komentari