Poznata bosansko-hercegovačka manekenka i model Sara Kalabic iz Banjaluke učestvovala je na Srbija Fashion Week-i gdje je nosila kreaciju najbolje srbijanske modne dizajnerke Milice Tričković, koja je svojim kreacijama oduševila publiku na nedelji mode u Milanu. Milica je takodje i u Parizu pobedila tokom prestižne nedelje mode.

Serbia Fashion Week najveći je modni festival na našim prostorima i peta po veličini Nedelja mode u Evropi, Serbia Fashion Week biće održan je od 20. do 27. novembra u Novom Sadu i Beogradu.

Značaju Serbia Fashion Week-a doprinosi i činjenica da ovaj internacionalni festival bilježu najekspanzivniji rast posjetilaca i učesnika u Evropi.

Uz fantastičan revijalni program i više od 60 dizajnera iz čak 20 različitih država sveta, ekskluzivan gost Serbia Fashion Week-a bila je najveća modna zvijezda koja je do sada posjetila neku manifestaciju u našem regionu, Patricija Guči. Program Serbia Fashion Week-a obilovao je različitim zanimljivim sadržajima kao što su Design Week, dodjela nagrada Serbia Fashion Awards, edukativni seminari, Show Room i mnogi drugi.

Komentari