Sa nepunih 18 godina postala je zaštitno lice njemačke kompanije Neckerman, te krasila bilborde širom Bosne i Hercegovine.

Ova mlada djevojka svojim prelijepim licem i savršenom figurom ostavlja bez daha gdje god se pojavi. To su prepoznali i čelni ljudi svjetski poznate kompanije Sherri Hill čije će haljine Sara nositi sledeće godine na New York Fashion week-u. Sara je već imala priliku da radi promotivne kampanje i editorijale za ove savršene haljine.

Takođe je potpisala ugovor sa jednom od najboljih modnih agencija iz Milana, te je sledeće godine očekuju mnoge modne revije širom svjetskih modnih prestonica, a u Londonu je očekuju brojna snimanja kao i slikanja za 3 svijetski poznate naslovnice. Sara je i ranije dobijala ponude iz Majamija ali zbog obaveza u školi morala je da ih odbije. Ova mlada djevojka ističe da za kompletnu osobu nije dovoljna samo ljepota već je potrebna i pamet kao i obrazovanje.

Hobi joj čitanje knjiga a najviše cijeni rusku književnost, posebno Dostojevskog i Tolstoja. Sara je učenica srednje ekonomske škole u Banjaluci a bila je i član izborne komisije Miss Earth Bosne i Hercegovine. Inače je veliki ljubitelj putovanja i do sada je imala priliku da posjeti brojne egzotične zemlje.

GALERIJA

Komentari