Ako postoji mašta, umjetnik, slikar, vizionar, radost, kreativnost onda je to sigurno Zaga Nikić, koja svaki dan nastoji da prevaziđe sve granice i koja može mnogim ljudima služiti kao primjer za volju, upornost, istrajnost, akciju, cilj, predanost… A veoma ubrzo i za uspjeh – koji planira ostvariti kroz NYX takmičenje.
Naša podrška u vidu glasanja joj je sada potrebna da bi otišla u L.A. gdje će se održati glavno takmičenje i gdje će se potruditi da osvoji naravno 1. mjesto zbog kojeg i ide!
 
Kako glasati?
2. KLIK na sliku ZAGA NIKIC, 11. po redu (slike svih ucesnika su ispod svih videa)
3. KLIK na GLASAJ na dnu sajta
 
Zaga Nikić: “Mnogo će mi pomoći vaša podrška narednih 7 dana, jer pored žirija u glasanju učestvujete i vi. Izazov je bio “BOGINJA PRIRODE”, ja sam se transformisala u boginju noći. To je ona noć kada sam se šminkala od 21h i snimala video do 5 ujutru 😀
 
HVALA UNAPRIJED SVIMA ZA PODRŠKU zbog koje će mi se otvoriti prilika i mogućnost za odlasak u L.A. na takmičenje koje će se tamo održati. Još jednom, hvala! <3 “
BB PORTAL
Komentari
PODELI
Prethodni tekstKOPIJA SNAPCHATA SADA IMA VIŠE KORISNIKA NEGO ORIGINALNA APLIKACIJA
Sledeći tekstMAKE UP ZVIJEZDA U BANJALUCI
Kao profesionalni fotograf, pored toga što radim na kreiranju sadražaja za marketing kampanje radeći komercijalnu fotografiju, uživam radeći portrete i fotografije kroz zanimljiva putovanja, vjenčanja, događaje, predavanja i seminare. Kada ne fotografišem uvijek radim na nekim drugim interesantnim projektima. Počev od ličnog razvoja, online marketinga, ispitivanja i proučavanja perspektive kroz koju djelujem i stvaram, pa do bilježenja životnih iskustava, misli i spoznaja u svojim knjigama.