Ako postoji mašta, umjetnik, slikar, vizionar, radost, kreativnost onda je to sigurno Zaga Nikić, koja svaki dan nastoji da prevaziđe sve granice i koja može mnogim ljudima služiti kao primjer za volju, upornost, istrajnost, akciju, cilj, predanost… A veoma ubrzo i za uspjeh – koji planira ostvariti kroz NYX takmičenje.
Naša podrška u vidu glasanja joj je sada potrebna da bi otišla u L.A. gdje će se održati glavno takmičenje i gdje će se potruditi da osvoji naravno 1. mjesto zbog kojeg i ide!
 
Kako glasati?
2. KLIK na sliku ZAGA NIKIC, 11. po redu (slike svih ucesnika su ispod svih videa)
3. KLIK na GLASAJ na dnu sajta
 
Zaga Nikić: “Mnogo će mi pomoći vaša podrška narednih 7 dana, jer pored žirija u glasanju učestvujete i vi. Izazov je bio “BOGINJA PRIRODE”, ja sam se transformisala u boginju noći. To je ona noć kada sam se šminkala od 21h i snimala video do 5 ujutru 😀
 
HVALA UNAPRIJED SVIMA ZA PODRŠKU zbog koje će mi se otvoriti prilika i mogućnost za odlasak u L.A. na takmičenje koje će se tamo održati. Još jednom, hvala! <3 “
BB PORTAL
Komentari
PODELI
Prethodni tekstKOPIJA SNAPCHATA SADA IMA VIŠE KORISNIKA NEGO ORIGINALNA APLIKACIJA
Sledeći tekstMALI SALON
Kao profesionalni fotograf, pored toga što radim na kreiranju sadražaja za marketing kampanje radeći komercijalnu fotografiju, uživam radeći portrete i fotografije kroz zanimljiva putovanja, vjenčanja, događaje, predavanja i seminare. Kada ne fotografišem uvijek radim na nekim drugim interesantnim projektima. Počev od ličnog razvoja, online marketinga, ispitivanja i proučavanja perspektive kroz koju djelujem i stvaram, pa do bilježenja životnih iskustava, misli i spoznaja u svojim knjigama.