Sinoć (četvrtak 7. decembra) je održana  promocija knjige „Prodavnica istine“ u Narodnoj biblioteci Republike Srpske. Kako je interesovanje bilo veliko, sva mjesta su bila popunjena i mnogi su dobili priliku da na licu mjesta iskuse moćne vježbe ličnog razvoja na kojima se bazira „Prodavnica istine“, prva knjiga samopomoći za oslobađanje ženske moći kod nas.

Autorica knjige Bojana Blaževič  je podijelila sa prisutnima svoju autentičnu životnu priču i otkrila šta uistinu stoji iza dubokog kreativnog procesa jedne žene. Pored nje, govornici koji su iskreno dijelili svoje životne priče kao i utiske o „Prodavnici istine“su bili: Nikola Kužet, ekonomski stručnjak i bloger i Jelena Joksimović, urednica magazina Ljepota i Zdravlje BH.

Opis knjige:

„Prodavnica istine“ je priča žene o potrazi za izgubljenim dijelovima svoje duše i interaktivni vodič za oslobađanje ženske moći, ženstvenosti i slobode. Psiha žene oduvijek vapi da pronađe svoje kosti, ali samo jačina strastvene želje za znanjem može da nas natjera da krenemo u ličnu potragu, sa kartom u jednom pravcu. U tamni bunar te potrage nas gurnu nezadovoljstvo, bolest ili nezdravi odnosi. Dubina ili dosada? Istina ili zadovoljstvo? Ljubav ili moć? Čega smo gladni? Da li samo oni koji tragaju mogu da pronađu blago? Prodavnica istine ima odgovore naova ali i mnoga druga pitanja.

Više o Bojani Blažević, autorici knjige „Prodavnica“ istine pogledajte na linku http://zivotniatelje.com/bojana-blazevic-o-meni/

Predgovor za „Prodavnicu istine“ je napisala Žana Poliakov, autorica nekoliko bestselera i najprodavanije knjige o samopomoći na našim prostorima, „Soulfood“. Predgovor: http://soulfood.rs/gde-vlada-mir/.

 

Komentari