NOVA SEZONA NAJPRESTIŽNIJEG IZBORA ZA MISS

2787
Direkcija izbora za Miss Earth BiH počela je sa novom sezonom najprestižnijeg izbora ljepote.
Kao i prethodnih godina i ovogodišnje takmičenje sastojaće se od više različitih manifestacija na kojima će se bosanskohercegovačke ljepotice prikazati publici i pokazati da uz fizičku ljepotu posjeduju i mnogbrojne talente.
_

Prva manifestacija pod nazivom ,,Miss Earth Fashion Show” održaće se 3.Juna u Banjoj Luci u hotelu Fortuna sa početkom u 21h kada će se takmičarke predstaviti u kreacijama poznatih modnih brendova i kao i cijenjenih bosanskohrecegovačkih dizajnera. Takođe publika će imati priliku da u savršenom ambijentu hotela Fortuna uživa i u bogatom muzičkom i zabavnom programu. Između ostaloga direkcija će održati i tradicionalni Talk Show koji je internog karaktera i na kome djevojke diskutuju na neke od aktuelnih društvenih i ekoloških tema,pred stručnom komisijom.

Ovo je samo prva u nizu manifestacija izbora za Miss Earth BiH a tokom godine biraće se i Miss Talent Show, Miss Fotogeničnosti, Miss Interneta, kao i za publiku najatraktivniji Miss Bikini, koji je novina u ovom prestižnom izboru.

Ivana Perišić – Miss Earth BiH 2016

Finalno veče izbora kada će aktuelna Miss Earth BiH, Ivana Perišić predati krunu svojoj nasljednici, biće održano septembra mjeseca u Banjaluci. Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg izbora je Visoka međunarodna škola Cazin.

Komentari