NAJPOPULARNIJA MODNA AGENCIJA IZ BELGIJE ORGANIZUJE KASTNIG U BIH

1284

Modna agencija Group European Top Models je najpopularnija modna agencija u Belgiji. Od 1969. godine datira, a broji vise od 30 predstavnistava. Mozemo navesti neka poput Italije, Zatim Velike Britanije, Francuske i slicnih.

Po prvi put u Bosni i Hercegovini organizuje kasting, u Citluku u hotelu Brotnjo. Ovim putem zelimo pozvati sve zainteresovane mladice i djevojke, starosti od 16 do 30 godina, da se prijave na kasting, te da okusaju da li ih ” voli kamera”. Ukoliko da, imaju mogucnost da sklope ugovor s ovom modnom agencijom te da rade u najvecim Evropskim drzavama.

Sve prijave mozete poslati na balkaneuropeantopmodels@gmail.com ili putem facebook stranice ETM BALKAN REGION. Kasting ce se odrzati 12.2.2017.godine.

BB PORTAL

Komentari
PODELI
Prethodni tekstKOJE TELEFONE JE NAJLAKŠE POPRAVITI?
Sledeći tekst5D STAKLENI DISKOVI MOGU POHRANITI DO 360 TERABAJTA I TRAJU 13.8 MILIJARDI GODINA
Kao profesionalni fotograf, pored toga što radim na kreiranju sadražaja za marketing kampanje radeći komercijalnu fotografiju, uživam radeći portrete i fotografije kroz zanimljiva putovanja, vjenčanja, događaje, predavanja i seminare. Kada ne fotografišem uvijek radim na nekim drugim interesantnim projektima. Počev od ličnog razvoja, online marketinga, ispitivanja i proučavanja perspektive kroz koju djelujem i stvaram, pa do bilježenja životnih iskustava, misli i spoznaja u svojim knjigama.