Aktuelna Miss Earth Hrvatske Bonita Kristić odputovala je prije nekoliko dana na  Filipine, gdje se zajedno sa još preko sto drugih djevojaka takmiči za titulu Miss Earth World.

Ovaj najprestižniji izbor ljepote poznat je po tome jer se između ostaloga bavi i zaštitom životne sredine i takmičarke imaju mnogo aktivnosti u kojima treba da dokažu da su baš one najbolji ambasadori svojih država.

Upravo zbog tolikog broja aktivnosti, samo takmičenje traje 30 dana sve do Finalne večeri koja će se održati 4.11.2017. u Manili na Filipinima.

Prelijepa Bonita već je osvojila jednu zlatnu medalju zajedno sa Miss Earth Bosne i Hercegovine,Jelenom Karagić i to iz znanja o ekološkim temama. To je najbolji dokaz da ove mlade djevojke i pored ljepote imaju mnogo toga da ponude.

Najveći utisak do sada Bonita je ostavila na ocjenjivačkom susretu Talent show gdje je svojim savršenim glasom osvojila 4. mjesto.

Takođe svaka takmičarka snimila je ekološki video kojim predstavlja ljepote svoje zemlje,a najbolja 3 videa proglasiće se na samoj finalnoj večeri. Ova mlada zagrebčanka tokom cijelog takmičenja blistaće u haljinama svijetski poznatog brenda Sherri Hill,vlasnika Claude Jambrušića, čije su haljine oficijalne haljine izbora za Miss Earth Hrvatske. Trenutno je u toku i takmičenje za Miss Fotogeničnosti a svoj glas za ovu mladu damu možete dati tako što će te podijeliti njenu fotografiju iz albuma svih takmičarki na oficijalnoj facebook stranici svijetskog takmičenja Miss Earth.

GALERIJA

VIDEO

Komentari