Predstavnica Bosne i Hercegovine na svijetskom takmičenju najprestižnijeg izbora ljepote Miss Earth za sada slovi za jednog od glavnih favorita.

Mlada Jelena Karagić svojom savršenom figurom i vedrim  duhom uspjela je da se istakne među više od sto najljepših žena svijeta. Jelena je ostavila jak utisak na filipinsku publiku u svim dosadašnjim takmičenjima u sklopu svijetskog izbora ljepote Miss Earth, koji se ove godine održava u Manili na Filipinima i traje 30 dana,sve do Finalne večeri 4.11.2017. kada će biti proglašena nova miss svijeta.

Ovo takmičenje specifično je po tome što se fokus ne stavlja samo na ljepotu,nego svaka takmičarka mora da ima izvrsno znanje iz oblasti ekologije. Naša predstavnica odlično  se spremila za ovaj izbor i već je osvojila jednu zlatnu medalju i zajedno sa Miss Earth Hrvatske Bonitom Kristić pokazala je najviše znanja iz oblasti zaštite životne sredine.

Takođe je ostvarila i zapažen rezulat u takmičenju u kupaćim kostimima gdje se plasirala na 5.mjesto.

Pred njom je još nekoliko ocjenivačkih susreta na kojima će pokušati da svoju zemlju predstavi u što boljem svijetlu a dobar rezultat očekuje i u takmičenju u svečanim haljima. Jelena će nositi haljine butika Anastasija iz Banjaluke.

Ovaj izbor specifičan je i po tome da svaka predstavnica mora da snimi ekološki video u kojem predstavlja ljepote svoje zemlje a za Jelenin video pobrinula se video produkcija In Vision iz Banjaluke,koja je takođe snimala i eko video za Hrvatsku.

U toku je takmičenje za Miss Fotogeničnosti a našu predstavnicu možete podržati tako što će te podijeliti njenu fotografiju iz albuma svih učesnica na oficijalnoj Facebook stranici svijetskog izbora Miss Earth.

GALERIJA

VIDEO

Komentari