MISS EARTH BIH FASHION AND TALK SHOW 2017

6666

U prelijepom ambijentu otvorenih bazena banjalučkog wellness centra i hotela Fortuna, u subotu  održan je još jedan Fashion and Talk show najprestižnijeg izbora ljepote Miss Earth BiH.

Prelijepe takmičarke publici su se predstavile u tri izlaza. Butik Belloro iz Banjaluke bio je zadužen za reviju casual odjeće kao i za reviju kupaćih kostima svjetski poznatog brenda Palmers,a da djevojke zasijaju u elegantnim,svečanim haljinama pobrinula se poznata dizajnerica iz Tuzle Svjetlana Vuković Ceca. Publika je mogla uživati i u muzičkim nastupima mladih i talentovanih pjevača Irme Ilić i Lukijana Ivanovića.

Stručni žiri na čelu sa novom miss svijeta po licenci Miss New World, prelijepom Anom Bavrkom imao je veoma težak zadatak da odluči koje su to takmičarke zaslužile da se okite lentama Miss Fashion Show i Miss Talk Show.

Titulu Miss Fashion Show ponijela je Jelena Karagić iz Banjaluke, dok je titulu Miss Talk Show zasluženo osvojila Magdalena Lubura iz Istočnog Sarajeva.

Jelena Karagić

Generalni pokrovitelj ove manifestacije bila je Visoka međunarodna škola Cazin.

Ovo je prvi u nizu ocijenjivačkih susreta izbora za Miss Earth BiH a sledeća manifestacija Miss Earth Talent Show zakazana je za 30. juni, takođe na otvorenim bazenima wellness centra i hotela Fortuna u Banjaluci,dok je Finalno veče izbora predviđeno za septembar mjesec.

GALERIJA

 

 

Komentari