Kao vodeći lanac brze usluge u svijetu i u Bosni Hercegovini, McDonald’s je jedan od najvećih svjetskih brendova, poznat po izrazito visokim standardima i sinonim je za brzu i ljubaznu uslugu, najkvalitetnije proizvode, čiste i ugodne lokacije te vrijednost koju gost dobije za svoj novac – to je zapravo i formula našeg uspjeha na koju smo ponosni.

Od jula 2011. godine kada je u samom centru Sarajeva, u ulici Maršala Tita na broju 36, otvoren prvi McDonald’s u BiH kontinuirano ulažemo u razvoj našeg poslovanja, iz godine u godinu otvaramo nova radna mjesta i poboljšavamo našu ponudu te nastojimo našim gostima uvijek pružiti samo najbolje.

Danas, McDonald’s korporacija broji više od 34.000 restorana u 122 zemlje, u kojima se dnevno usluži preko 69 miliona gostiju. Čak 72 procenta naše papirnate ambalaže napravljeno je od recikliranog papira. Prilikom izbora ambalaže vodimo računa o funkcionalnosti, izgledu, a najviše o zaštiti hrane kako bi očuvali svježinu i toplinu proizvoda.

S ponosom nosimo certifikat MSC (Marine Stewardship Council) za riblji file koji jamči održivi izlov ribe. S ponosom nosimo certifikat za kafu (Rainforest Alliance ) koji se odnosi na društveno odgovorno ponašanje te da je proizvedena uz najviše standarde poštivanja prirode i radničkih prava.

BB PORTAL

Komentari