„Jesenji sajam 2017“ od 16. do 19. novembra okuplja izlagače iz BiH i regiona

Sajam doo na Banjalučkom velesajmu i ove godine organizuje „Jesenji sajam 2017“, u sklopu koga se održava:

  1. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – AGROS 2017,
  2. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta – LORIMES 2017,
  3. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

Svoje mjesto na sajmu uzele su neke od vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini i regionu, kao i manja preduzeća, udruženja, te samostalni preduzetnici i proizvođači.

Ove godine okupili smo izlagače iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Rumunije i Indonezije.

Održavanje Jesenjeg sajma 2017 podržali su Grad Banja Luka, Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske, JP „Šume srpske“, Lovački savez RS, Privredna komora Republike Srpske, Tehnološki fakultet Univerziteta u Banjoj Luci koji će vršiti ocjenu kvaliteta određenih proizvoda, dok svojim učešćem značaj ovoj manifestaciji pružaju i brojne institucije iz Bosne i Hercegovine i regiona.

Ovogodišnji Jesenji sajam okupio je oko 180 izlagača na 120 štandova. Sajam, pored klasične postavke izložbenog i prodajnog karaktera, sadrži i stručna predavanja, prezentacije i degustacije, ribolovački kotlić, te razne druge oblike promocije.

Jesenji sajam 2017 biće otvoren za posjetioce od 10 do 19 časova, dok je svečano otvaranje predviđeno za četvrtak, 16. novembar u 11 časova, kada će nastupiti KUD „Remezijana“ iz  Bele Palanke. Za sredu, 15. novembar u 12 časova predviđena je press konferencija u Press centru Hotela „Bosna“.

Cijena ulaznice iznosiće svega 2 KM, dok je za subotu, 18. novembar, u sklopu porodičnog sajamskog dana, omogućeno da na jednu ulaznicu sajam posjeti četveročlana porodica. U subotu, od 15 do 17 časova održaće se izložba pasa i maca sa Udruženjem građana „Kerber“.

Kao i prošle godine, dio GRATIS ulaznica biće obezbijeđen u saradnji sa „Patrol Taxi Banja Luka“, uz čiju vožnju možete dobiti besplatnu ulaznicu za sajam, kao i u saradnji sa „Cineplexx Palas“, uz čiju projekciju možete takođe dobiti besplatnu ulaznicu.

Medijski pokrovitelj Jesenjeg sajma 2017 „Glas srpske“.

Kompletan program preuzmite na: PROGRAM-JS-17

Čekamo Vas na Jesenjem sajmu 2017!

Komentari