Bonita Kristić mlada, talentovana i ambiciozna zagrebčanka jedna je od najljepših žena na balkanu. Ova prelijepa djevojka inače se bavi fitnesom i primjer je savršenog sklada figure i inteligencije.

Stručnjaci iz svijeta mode joj predvidjaju svijetlu karijeru i trenutno je jedan od najtraženijih modela sa naših prostora. Pozvana je da učestvuje na izboru za najbolji model i fotomodel Evrope koji će se održati u Milanu. Takođe ova mlada zagrebčanka imaće čast da bude članica izborne komisije najprestižnijeg izbora ljepote Miss Earth BiH na ocjenjivačkom susretu Talent Show by Miss Earth BiH koji će se održati u prelijepom ambijentu hotela i wellness centra Fortuna u Banjaluci 30og Juna i 1.Jula. Između ostalog njenu savršenu figuru primjetili su i agenti jednog poznatog svjetskog brenda kupaćih kostima

Najviše je ponosna na svoje uspijehe u bodybuildingu,u teretanu je prvi put kročila 2012. godine i od tada to je postao sastavni dio njenog života. Početkom prošle godine počela je bodybuilding pristup treningu,izolacijske vježbe po mišićnim skupinama i rezultati su odlični. Hobi joj je pjevanje rnb muzike i to je nešto što je ispunjava.

Komentari