USLOVI KORIŠTENJA

BB PORTAL dobronamjernim posjetiocima obezbjeđuje besplatno korištenje sadržaja portala ukoliko ne krše pravila korištenja. Sadržaj na BB portalu je vlastiti sadržaj, sadržaj partnera i linkova na spoljne stranice.

Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i BB portal se ne može smatrati za bilo koji štetu nastalu korištenjem. Pristup portalu i svim objavljenim sadržajima dozvoljen je osobama svih starosnih dobi.

Preuzimanje sadržaja sa BB portala dozvoljeno je uz obavezno navođenje izvora. Članci, koji su autorska dijela BB portala, mogu se preuzimati uz obavezno stavljanje linka preusmjerenja na BB portal.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz sadržaja bbportal.info prenese suprotno pravilima, pokrenuće se odgovarajući zakonski postupak.

Komentari prikazuju stavove autora, nikako stavove BB portala. Strogo su zabranjeni komentari koji vrijeđaju i ponižavaju na osnovu nacionalnih, vjerskih, moralnih i drugih načela. BB portal zadržava pravo da komentar uvrjedljivog sadržaja obriše bez najave i bez objašnjenja. Međutim, BB portal nije dužan sporne komentare obrisati odmah po objavi.