Poslije više od nekoliko godina od otvaranja ovog sjajnog restorana, mogu se pohvaliti izuzetnom posjećenošću, odnosno poverenjem koje su stekli među sugrađanima, a posebno ukusima hrane od kojih izdvajaju azijsku kuhinju.

Azijska kuhinja jedna je od najzdravijih na svetu.

Za pripremu se koriste svježe namirnice a hrana se veoma kratko termički obrađuje, čime se čuvaju vitamini i hranljive vrijednosti namirnica. Karakteristika ove kuhinje je kombinacija različitih ukusa, boja i mirisa. Ono što čini restoran “Lukijan” jeste ljubazno osoblje, moderno i diskretno uređen enterijer sa prostranom baštom, brza i kvalitetna usluga uz pristupačne cijene.

GALERIJA

aj2q7561

aj2q7578 aj2q7581 aj2q7641

aj2q7660

U “Lukijan” rado dolaze ljubitelji prave italijanske pice ili izuzetno ukusne paste kao i svi oni koji požele da isprobaju nove, neobične ukuse azijske hrane. Pružaju mogućnost da svako, svim svojim čulima uživa u više nego ukusnim jelima. Sa velikim zadovoljstvom kuvari pripremaju hranu, među kojima je i sam vlasnik restorana koji je specijalizovan za azijsku hranu, a i sama vlasnica specijalizovana za italijansku hranu. “Lukijan” je zapravo jedan divan i neobičan porodični posao i kao takav ispunjen je lijepim i vedrim zajedničkim ciljevima.

Odličan ambijent uz prijatno osoblje i prijatnu atmosferu, upotpuniće Vaš doživljaj italijanske ili azijske hrane na pravi način.

Kontakt

Adresa:
Prote Todora Srdića 3
Tel:
051 430-962
Facebook:
Picerija Lukijan

 _
Nagradna igra u kojoj vas picerija Lukijan nagrađuje.

Za više informacija kliknite na fotografiju

Print

Komentari
PODELI
Prethodni tekst16 NAJČUDNIJIH CIPELA IKADA
Sledeći tekstAZIJSKA KUHINJA
Kao profesionalni fotograf, pored toga što radim na kreiranju sadražaja za marketing kampanje radeći komercijalnu fotografiju, uživam radeći portrete i fotografije kroz zanimljiva putovanja, vjenčanja, događaje, predavanja i seminare. Kada ne fotografišem uvijek radim na nekim drugim interesantnim projektima. Počev od ličnog razvoja, online marketinga, ispitivanja i proučavanja perspektive kroz koju djelujem i stvaram, pa do bilježenja životnih iskustava, misli i spoznaja u svojim knjigama.