BOSILJAK – KUĆA ZDRAVE HRANE

3577

“Bosiljak” je zaista prava kuća zdrave hrane. Makrobiotička ishrana je ono što se u ovoj kući može pronaći.

Naši specijaliteti su bazirani na makrobiotičkoj kuhinji koju smo u malim nijansama prilagodili našem podneblju i navikama. “Bosiljak” obroci su pripremljeni od pažljivo izabranih salata, voća, povrća, sirovine poput tofu sira, sejtana, humusa, rezanaca, tofoneze, peciva i ostalog… To su sve djela naše kućne radinosti, te ne sadrže konzervanse, vještačke boje i ostale umjetne dodatke koje služe za njihovo održavanje.

U “Bosiljku” izuzetno su zastupljene mahunarke (grah i slanutak) kao i koštunjavo voće (orasi i bademi) kao i sjemenke suncokreta, a posebno u velikim količinama koriste sjemenke susama koje se nalaze u gotovo svakom jelu.

Pred Vama su obroci pažljivo kombinovanih namirnica i začina, a umijećem i ljubavlju naših kuhara vrhunskog su ukusa.

FOTOGRAFIJE

Dostava i ketering “Bosiljak” je osmišljen tako da u današnje vrijeme brzog i nezdravog načina života i ishrane unese putem obroka zdravlje, vitalnost i energiju u naše svakodnevne aktivnosti.

KONTAKT

Tel:
051 438 168 / 066 427 474
Facebook:
Bosiljak – Kuća zdrave hrane

_

Nagradna igra u kojoj vas Bosiljak nagrađuje

Za više informacija kliknite na fotografiju

Print

BB PORTAL

Komentari
PODELI
Prethodni tekstPREDIVNA KUPATILA POVEZANA SA PRIRODOM
Sledeći tekstO MAKROBIOTICI I ZDRAVOJ HRANI
Kao profesionalni fotograf, pored toga što radim na kreiranju sadražaja za marketing kampanje radeći komercijalnu fotografiju, uživam radeći portrete i fotografije kroz zanimljiva putovanja, vjenčanja, događaje, predavanja i seminare. Kada ne fotografišem uvijek radim na nekim drugim interesantnim projektima. Počev od ličnog razvoja, online marketinga, ispitivanja i proučavanja perspektive kroz koju djelujem i stvaram, pa do bilježenja životnih iskustava, misli i spoznaja u svojim knjigama.