Osamnaestogodišnji Dražen Komar jedan je od najpopularnijih i najtraženijih fotografa na ovim prostorima.

Profesionalnu karijeru započeo je vrlo mlad, te se prvih puta pojavljuje u medijima sa petnaest godina kad je izveo „photo shooting performans“, pod nazivom ”Lupus in fabula” (Vuk u priči) u kojem je ukazivao na potrebnost humanosti među ljudima, a koje su popratile jedne od najtiražnijih dnevnih novina ”Večernji list”.

????????????????????????????????????

U središte zanimanja medija iz mnogobrojnih zemalja dospijeva sa šesnaest godina kad objavljuje svoje radove u hrvatskom izdanju časopisa Playboy i time postaje najmlađi fotograf koji je ikada igdje u svjetu objavio radove u jednom od najpoznatijih svjetskih časopisa u njihovoj 62 godine staroj tradiciji.

Osnovao je i vodi projekt “Kraljica Instagrama” na portalu Direktno.hr, koji traje već dvije godine u kontinuitetu, a na kome promoviše sve one koji se žele okušati u svijetu modelinga kroz fotografiju i autorski tekst. Zanimljivo je kako je ”Kraljica Instagrama” bio sjajan početak nekima od modela koji su na taj način započele sjajnu karijeru, a jedna od njih, Elena Zdjelar osvojila je i titulu svjetske prvakinje okitivši se naslovom WBFF World Champion i tako postala WBFF pro diva.

03

Objavio je čitav niz radova sa ljepoticama u jednoj od najčitanijih dnevnih novina ”Jutarnji list”, a radove su prenosili i brojni mediji iz raznih zemalja.

Sudjelovao je na čitavom nizu izbora ljepote kao fotograf i član žirija.

Bio je jedan od suorganizatora i službeni fotogra međunarodnog „photo shession performansa” koji je održan u Dubrovniku kada je po prvi put u istoriji svjetska turistička atrakcija Stradun pretvorena u modnu pistu.

04

Odradio je brojne editorijale i snimanja za časopise, kao i naslovnice časopisa. Sa tek navršenih osamnaest godina odradio je foto sešn za časopis Plejboj i time srušio još jedan rekord.

Uz brojna fotografska snimanja radi i video rada, piše tekstove, a i sam se često nađe ispred kamere. Tako je uz brojne televizijske, radijske, novinske i Internet intervjue, već dva puta odigrao glavne uloge u video spotovima koji su privukli veliku pažnju i gledanost.

05

Lični je fotograf i usko sarađuje sa sve popularnijom pjevačkom zvjezdom Natashom Moskwa.

Sarađivao je sa brojim osobama iz estradnog svjeta.

Biće službeni fotograf i član žirija izbora Miss Earth!

BB PORTAL

baner-portal

Komentari