“Svjedoci smo velikih promjena na banjalučkoj muzičkoj sceni u posljednjih nekoliko godina i svakim danom postajemo sve više svjesni potrebe za prilagođavanjem kako bismo se uopšte upustili u muziku, ostali u muzici, napredovali ili na kraju zarađivali za život. Budući da postojimo skoro 7 godina i da isto toliko vremena pratimo sva dešavanja na sceni, ovu godinu smo odlučili prilagoditi najtraženijim muzičkim pravcima i načinu primjene udaraljki u njima, kako u svijetu tako i kod nas.” – riječi su ovo mentora Sekcije udaraljki Omladinskog centra “Zdravo da ste” u Banjaluci, Asmira Turčinhodžića.

Ova sekcija prvenstveno obučava sve koji se žele baviti muzikom, a udaraljke koje koriste na časovima su sa različitih strana svijeta. Zainteresovani svih uzrasta, imaće priliku da nauče pravilne tehnike i pravilnu primjenu udaraljki, kroz koje će se upoznati sa različitim muzičkim pravcima i omogućiti sebi da sviraju bilo kada, bilo gdje i sa bilo kim.

Ukoliko se sviranjem udaraljki ne želite baviti profesionalno ili iz komercijalnih razloga, tu je prirodan, relaksacioni, gotovo meditativni proces koji terapijski utiče na vas i čini savršen sklad vašeg psiho-fizičkog stanja.

Na besplatan probni čas možete doći svakog četvrtka ili nedjelje od 17 časova, u periodu od 19. do 31. januara, u prostorijama Omladinskog centra “Zdravo da ste” (Cara Lazara 1, Banja Luka), uz obaveznu najavu.

Sve ostale informacije u vezi sa upisom možete dobiti putem fb stranice ili  na broj telefona 051 465 590.

BB PORTAL

Komentari