Izbor stolića za računar na našem tržištu je veoma mali i jako je teško pronaći tačno onakav kakav nama odgovara. Pored toga i cijene su izrazito visoke, pa sam odlučila sama napraviti jedan.

Na ideju sam došla kada sam jedan dan nakon bezuspješnog traganja za stolom po čitavom gradu, naišla u Centrumu na drvenu letvicu dužine 3 metra koja je koštala samo 2,70 KM. Odmah sam pomislila “eto, to bi bile savršene noge za onaj stolić”. Odlučila sam da napravim još jedan krug po prodavnici i naišla na savršenu dasku koja bi činila gornju površinu stola i to po cijeni od 7 KM. Tada uopšte više nisam imala dileme, napraviću sama stolić i to baš onakav kakav sam zamislila po, doslovno, 5 puta manjoj cijeni od onih na koje sam do tada nailazila.

Još samo nekoliko šarafa i osam L profila i akcija može da počne. 🙂 Ljubazni momci u radnji su se čak ponudili da isjeku drvenu letvicu na dijelove dužine koje meni odgovaraju. Požurila sam kući, presrećna jer ću napokon imati komad namještaja kakav želim, a i ima li boljeg osjećaja nego kada nešto stvorimo sami…

Sav potreban materijal:
(ukupna cijena 12,30 KM)

satellite-aerial-photos-of-earth-3DSC_0518DSC_0519

DSC_0521
Kreativni nered 🙂
DSC_0528
Imala sam i pomoć 😛
DSC_0536
Zasluženi odmor 🙂

BB PORTAL

Komentari