Sigurno se sjećate da smo već pisali o mami i Sari. Budući da su im fotografije sve bolje, nismo mogli da odolimo da ih ponovo ne podijelimo sa vama.

Ukoliko ne znate o kome se radi, podsjetićemo vas.

def0906e70a6211c7880fcfddffdc11556427a0183b7530a835f74698bd05a15_full

Instagram stranica pod nazivom “just.baby” jedna je od najpoznatijih stranica posvećenih bebama. Predivne fotografije na kojima su bebe u raznim pozama, uhvaćene u zanimljivim momentima koji čine život…a, koje su fotografisale njihove mame. Među njima smo sasvim slučajno našli “Mamu i Saru” i zapitali se: “Otkuda naša mama na stranoj stranici”.

Ko stoji iza profila: “Mama i Sara?”

Pitali smo mamu Stanu odakle joj inspiracija i kako se osjećala kada su joj fotografije obišle Instagram?

Mama Stana:

Saru sam počela fotografisati od prvog dana rođenja. Svaki dan sam se trudila da fotografija bude ljepša od one juče.Treba zabilježiti što više tih slatkih momenata jer bebe brzo rastu i mijenjaju se.   Kada spava, kada se igra, kada se kupa, smije… Inspiracija dolazi sama. Moja djevojčica me inspiriše. Djeca su tako zabavna i besmisleno ih je slikati stalno u istim, dosadnim pozama. Imam najljepšeg modela i bila sam jako ponosna kada su moje fotografije dospjele na neke od poznatijih Instagram profila, sa dječijim fotkama.
mis

Savjetujem mamama da budu  kreativne i da slike njihovih mališana imaju dozu umjetničkog u sebi. I vjerujte, kada počnete nećete moći stati. Fotografije su nešto divno, one su uspomena koja ostaje za cio život.

2Zato dajem sve od sebe da na najbolji način zabilježim svaki bitan trenutak u našem životu.34567891099Drage mame, ako nemate inspiracije, Stanine i Sarine fotkice možete naći na Instagram profilu: mama_i_sara ili ih zapratite na Facebooku. Sigurni smo da će vam se probuditi želja da bar pokušate napraviti mala remek djela sa svojim čedom.

casio-baner

BB PORTAL

 

Komentari