DRAGAN VURDELJA, KOJI VAŽI ZA NAJBOLJEG MAKE UP MAJSTORA U REGIJI, IZVEŠĆE SEMINAR NOVIH TRENDOVA U MAKE UP-U, U BANJA LUCI.

DRAGAN VURDELJA je ugledni beauty ekspert sa dugogodišnjim iskustvom i uspješnom internacionalnom karijerom, koji živi i stvara na relaciji London – Beograd.

Njegovi radovi se mogu vidjeti u svim domaćim nedjeljnim, mjesečnim i online izdanjima, kao i u ikoničnim svjetskim magazinima među kojima su Cosmopolitan, Elle, Esquire, Grazia, GQ, Harper’s Bazaar i drugi. Sarađivao je sa niz kozmetičkih i beauty kuća kao što su Stella McCartney, Este Lauder, Burbery, Tom Ford, Inglot, Charlotte Tilbury, Aura, Goldwell, Vidal Sassoon… i mnoge druge.

Škola-šminke-Dragan-Vurdelja-powered-by-NYX-03Njegove stranke su brojne zvijezde iz svijeta show biznisa i javnog života iz regije i inostranstva, kao što su Slavica Ecclestone, Severina…2 - Ethnic skin seminar u make up koli Dragana Vurdelje2005.je proglašen za NAJBOLJEG ŠMINKERA SRBIJE nakon čega gradi internacionalnu karijeru u Londonu.
Od 2006. je vlasnik Make up škole u Beogradu, a 2016. godine je lansirao vlastitu kolekciju make up produkata pod nazivom ”DV” cosmetics.
Ovaj kurs namijenjen je profesionalnim vizažistima, kao i svima koje zanima make up. Dragan će prikazati široku paletu malih trikova i tajni šminkanja, koji su jako praktični i primjereni za svakodnevnu šminku, kao i za aktuelne mature, svadbe, balove i druge svečane prilike.
Organizator edukacije je Branka Pavlović, priznata slovenska vizažistica i stručnjak za ljepotu,  koja je već organizovala niz seminara u Sloveniji sa Draganom Vurdeljom u glavnoj ulozi.
Specijalna gošća: Sajsi MC

Cijena seminara: 100€

Info. i prijave:

Kontakt telefon: Jelena 065/301-480

e-mail: branka.pavlovic@siol.net

Interesovanje je veliko, a broj mjesta ograničen. Stoga, požurite sa prijavom.

Vidimo se.

Draganov rad možete pogledati na njegovom sajtu: http://www.draganvurdelja.com/

Faceboooku i Instagramu.

A, evo šta njegovi učenici kažu o njemu: “Šminker je svjetskog kalibra koji nikada nije prezao da ono što zna pokaže i drugima. Uvijek je bio nov i potpuno drugačiji. Zato se svaki put iznova radujem susretu sa njim i njegovom velikom osmjehu na kojem možete vidjeti sreću i zadovoljstvo jer radi ono što voli.

BB PORTAL

 

 

Komentari