DRAGAN VURDELJA, KOJI VAŽI ZA NAJBOLJEG MAKE UP MAJSTORA U REGIJI, IZVEO JE SEMINAR NOVIH TRENDOVA U MAKE UP-U, U BANJA LUCI.

Uvod je započeo pričom o njezi kože i koliko je zapravo bitno ne preskakati taj korak, a kako kaže, mnogi šminkeri upravo to rade. Predstavio nam je liniju svojih preparativnih prozvoda DV COSMETICS koja je nastala inspirisana osjećajima i potragom za unutrašnjom ljepotom. Jer, kako Dragan kaže: “Shvatio sam da je kompleksni svet osećanja najznačajniji element lepote”.

Takođe, ono što je naglasio jeste HIGIJENA. Ne možete raditi ovaj posao ako niste pretjerano uredna osoba. Kada su ga upitali koja je tajna njegovog uspjeha, rekao je “Opsesivno kompulsivan sam”.

Na seminaru su prisustvovali najbolji banjalučki šminkeri, a Dragan je nesebično dijelio svoje savjete i trikove za prirodan izgled kože, prozračan make up koji je sa lakoćom postigao na svojim modelima, od kojih je jedan model bila poznata beogradska reperka MC Sajsi sa kojom sarađuje preko dvije godine. Transformisao je, i kako kaže “povećao joj obrve i usne za oko dva broja”, jer scenska šminka je nešto potpuno drugo i nerijetko zahtijeva potpunu transformaciju lica u cilju usklađivanja karaktera osobe sa šminkom i kompletnim stajlingom kao samim spotom.

Organizatorka seminara bila je Branka Pavlović koja je uživala u ulozi asistentice i brunula se za cjelokupnu atmosferu. Seminaru su prisustvovale šminkerice i šminkeri iz okolnih gradova,  a neki su putovali i preko 3 sata samo da bi naučili nešto novo i usavršili se.11 12 13

Na pauzi se ćaskalo o tome ko koje proizvode koristi, A Dragan je kao pravi profesionalac dopustio da ko želi može fotografisati sve njegove omiljene proizvode i pribor (među kojima su trenutno najčešći NARS-ovi proizvodi) i odgovarao je čak i na pauzi na mnogobrojna pitanja vezano za njegovu školu šminkanja. Cjelokupna atmosfera je bila jako ugodna i nadamo se da ćemo uskoro opet imati priliku posjetiti jedan ovakav događaj. 32 BB PORTAL

 

 

Komentari