“PETTAXI” BANJALUKA: PREVOZ KUĆNIH LJUBIMACA (FOTO, INTERVJU)

20009

Do sada su se vlasnici kućnih ljubimaca često susretali sa problemom kako da stignu na željeno mjesto sa svojim kućnim ljubimcem… Pa, dragi naši BB drugari, problem je riješen! Više se ne trebate brinuti, niti mučiti, jer vam je 24 časa na dan dostupan banjalučki PETTAXI.

PetTAXI podrazumijeva prevoz svojih “putnika” koji je popuno prilagođen potrebama kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika. Naime, PetTAXI Banjaluka Vam nudi specijalizovan prevoz, uz potpun komfor i sigurnost za vas i vašeg kučnog ljubimca.

dscn2735

PetTAXI Banjaluka je uvek tu za Vas kad vam zatreba:

– prevoz kod veterinara, prevoz na terapiju, hitan slučaj;
– prevoz na izložbe, dresuru, izlete, šetnju ili do pansiona (hotela) za kućne ljubimce;
– prevoz van grada ili do budućih vlasnika;

Za sve navedene opcije ovaj taxi vam nudi mogućnost povratne vožnje, a nedavno je počeo i vršiti dostavu hrane za kućne ljubimce na traženu adresu.

Zanimljiva činjenica, koju malo ko zna, jeste da korišćenjem usluga PetTAXI-a direktno pomažete rad Udruženja za zaštitu životinja.

dscn2737

Osnivač i vlasnik PetTAXI-a je Benja Božanić, kvalifikovani vozač iz Banjaluke, a njegovu priču vam donosi naš BB PORTAL u nastavku teksta…

INTERVJU:

Kako je nastala ideja o osnivanju PetTaxi-ja?

Kao i sam, vlasnik sam većeg psa, te mi je oduvijek bio problem kako ga prevesti do veterinara, na izložbu, ili na profesionalno kupanje. Pogledao sam malo oko sebe i vidio da dosta građana posjeduje kućnog ljubimca i pomislio kako i oni vjerovatno muče istu muku. Zatim sam pomislio, zašto im ne bih olakšao svakodnevnicu i omogućio im da prevoz njihovog kućnog ljubimca bude zadovoljstvo, a ne problem?

Ideja je nastala iz ljubavi prema životinjama, a kao kvalifikovani vozač spojio sam ugodno sa korisnim, kako po sebe, tako i za građane. Inspirisale su me komšije sa svojim kućnim ljubimcima jer su me često puta zamolile da im prevezem ljubimca jer ili nemaju vozilo ili ukoliko ga imaju, ne žele ga isprljati.

dscn2747

Kakve su dosadašnje reakcije na ovu vrstu taksija?

Reakcije su prilično pozitivne i na moju veliku radost, svi ljudi su vijest o postojanosti prevoza kućnih ljubimaca dočekali sa oduševljenjem. Tako da, upravo ti korisnici mi daju snagu da istrajem u ovoj svojoj vrsti posla.

Da li postoje neki posebni uslovi ili pravila koja je postavio PetTAXI, a koja vlasnici i njihovi ljubimci moraju poštovati?

U principu, pravila ne postoje. Kućni ljubimci imaju svoj prostor u vozilu koji je izuzetno siguran i u kome se ne osjećaju ugroženo, te se samim tim ne mogu povrijediti tokom vožne, a isto tako im je ostavljen i prostor za interakciju sa vlasnikom ukoliko bi došlo do nervoze.

dscn2741

Na kojim relacijama PetTAXI vrši prevoz kućnih ljubimaca?

PetTAXI Banjaluka saobraća na svim relacijama, bilo da je to na nivou grada, opštine, ili države… Kao i svaki prevoznik, postoji dogovor o prevozu i van zemlje uz određene pripreme za put, kao što su naprimjer: papirologija, određene zalihe hrane i vode, kao i utvrđivanja mogućnosti prevoza.

Koji je cilj PetTAXI-ja?
Cilj PetTAXI-ja je da prati opštepoznatu praksu u svijetu i da to prenese u grad na Vrbasu, te da se prilagodi građanima i njihovim ljubimcima. Da im omogući da bez stresa i ograničenja budu ponosni vlasnici svojih ljubimaca, gdje im je jedan veliki problem riješen.
 dscn2757
Koja je razlika između PetTAXI-ja i običnog taksija?
Želim da razgraničim uobičajeni taksi prevoz sa PetTAXI-jem. Iako je u neku ruku PetTAXI, jeftiniji od standardnih taksi prevoznika, ja ne želim da uzurpiram ostale taksiste, jer iako nosimo isto ime, ja prevozom striktno ciljam na kućne ljubimce i njihove vlasnike, te ovom prilikom želim da obavijestim građane da PetTAXI služi samo za prevoz ljubimaca i njihovih vlasnika.
 Kako se kreće cjenovnik prevoza?

Cjenovni rang se kreće u okviru zona u kojima se vozite, a on se obračunava po zonama u rasponu od 5 do 8 KM, dok van Banjeluke, cijenovnik se računa po osnovi – 1KM po jednom pređenom kilometru.

PetTAXI kontakt broj: 
+387 66 206 777

BB PORTAL

baner-portal

Da li vas raduje postojanje PetTAXI-ja Banjaluka?
Komentari