Hvala ti. Hvala što si me pokazao razliku između onog što je ispravno i onog što je pogrešno. Hvala što si mi pokazao kako je biti odbačen. Hvala što si me naučio što je okrutnost.

Hvala što si me naučio šta je slomljeno srce. Hvala što si vikao na mene. Hvala na svim ružnim riječima. Hvala što si me prisilio da postanem snažna.

Hvala što si mi pokazao šta ne zaslužujem. Hvala na svim noćima u kojima sam plakala zbog tebe. Hvala na svim pogreškama koje sam učinila dok sam te pokušavala voljeti. Na lekcijama koje sam naučila iz njih.

Hvala što si mi pokazao da oproštaj nije uvijek rješenje. Hvala što si me ismijavao zato što mi je bilo stalo do tebe. Hvala što me nisi poštovao. Što nikad nisi cijenio ništa od onoga što sam učinila za tebe. Zahvaljujući tebi sada znam kada trebam prekinuti vezu.

Zahvaljujući tebi znam kako je kada te neko izda.

Hvala što si mi pokazao šta ne želim. Hvala što si bio sebičan. Hvala što sam shvatila što zaslužujem. Hvala što ti nije bilo stalo. Što si me ostavio. Što si pustio da počnem ispočetka.

Hvala što više nisam dio ove priče. Hvala za sve grozne stvari koje si govorio. Za sve trenutke kada sam se osjećala poniženo i iskorišćeno. Hvala što si učinio da se osjećam kao da sam dosegla dno. Hvala što si me natjerao da krenem ispočetka. Hvala na svoj boli i uništenju.

Hvala što si od mene napravio ženu kakva sam danas. Zahvaljujući tebi sam jača. Zahvaljujući tebi sam mudrija. I zahvaljujući tebi, više nikad neću pasti na tebe.

BB PORTAL

Baner-portal

Izvor: zdravaisretna.hr / Preuzeto sa: atma.hr

Komentari