BB PORTAL BRZA PITANJA: ARMEN TATAREVIĆ

1305

Nešto zabavno na našem BB PORTAL-u jesu “BB PORTAL brza pitanja”. Ispitanik je morao biti što kreativniji, zabavniji, ali opet ozbiljan kako bi svoju misao sročio u samo jednu rečenicu koja, napominjemo, mora biti kratka. Pa, pročitajte kako se naš današnji izabranik snašao:

Šta je za Vas ljubav? Mamine princes krofne, tatin domaći paradajz, bratova pizza, njena čupava kosa i pas koji me dočeka na ulaznim vratima.

Kako izgleda zvijezda? Sjajno, daleko, misteriozno…. nešto poput snova koji mogu da se ostvare, ali i sruše.

Ko stvara sreću? Sreću stvaraju sitnice i naš sopstveni pogled na svijet…za mene je sreća kada se samostalno otisnem na daleko putovanje, ali i kada se vratim s istog i uživam u zajedničkim trenucima s ljudima koje volim.

Šta je san? Snovi su neostvarene želje i maštanja u kojima možemo biti ono što zaista jesmo i želimo da budemo, a najljepši je pak onaj koji se ispuni.

Odakle dolazi vaša mašta? Maštu crpim iz svog dječijeg pogleda na svijet…ne vjerujem u nemoguće i često se sjetim desetogodišnjeg sebe kako listam stranice atlasa i maštam o putovanju kroz nepoznate predjele Južne Amerike, Afrike i Azije.

14570764_10209912570438119_3873926407616753750_o
Armen Tatarević, projektni menadžer, putnik i putopisac

BB PORTAL

baner-portal

Da li vam se sviđa ovaj članak?

Komentari