Praznična euforija ove godine počela je već krajem novembra, a u toku su i posljednje pripreme za niz proslava koje su pred nama.

Druženja sa prijateljima ili u krugu porodice svakako podrazumijevaju i bogatu trpezu, pa i koji zalogaj više, a kako ne bismo brojali kalorije ili se odricali svih tih ukusnih zadovoljstava, Plesni klub Blok je kreirao praznični program plesnog fitnesa za sve uzraste.

Naime, riječ je o kombinaciji treninga latino fitnesa i urbhanize-a (plesnog fitnesa koji predstavlja spoj hip-hop-a i pakistansko-indijskog plesa bhangra), koji će se održavati tokom mjeseca januara, u danima između praznika.

Program je prilagođen za sve uzrasne kategorije i polaznike bez prethodnog plesnog iskustva.

Ukoliko želite da se pridružite JANUAR DANCE FITNESS MIX timu, dovoljno je da do 31.12. pošaljete svoje podatke (ime, prezime, datum rođenja i broj telefona) putem inbox-a stranice Plesnog kluba Blok ili sms-om na broj 066 95 76 76.

Treninzi će se održavati dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom, a oprema podrazumijeva čiste patike, udobnu odjeću (trenerku), peškirić i flašicu vode.

Plesni klub Blok se nalazi u Boriku, u ulici Save Kovačevića 29.

 

BB PORTAL

Komentari