Na popularnom sajtu „Redit“ djevojka pod imenom Lenonator objavila je svoje fotografije sa naslovom „Šest mjeseci veganstva“, koje pokazuju nevjerovatnu razliku na njenom licu zbog, kako je otkrila, promjene u ishrani.

before-after-acne-photo-1

Djevojka je objavila dvije fotografije svog lica: jednu na kojoj je njena koža prekrivena aknama i druga na kojoj je njeno lice potpuno čisto, snimljeno pola godine nakon što se odlučila za vegansku ishranu.

before-after-acne-photo-2

„Rijetko sam se fotografisala, jer sam mrzila kako izgleda moja koža. Probala sam svako moguće rješenje, ali ništa nije pomoglo. U trenutku nastajanja prve fotografije sam bila vegetarijanac, ali i dalje sam jela mliječne proizvode. U vrijeme nastajanja druge fotografije sam već tri mjeseca bila na striktnoj biljnoj dijeti. Nakon nekoliko sedmica sam počela da primjećujem razliku, odnosno da akne nestaju“, objašnjava djevojka sa nadimkom Lenonator (Lennonator).

before-after-acne-photo-3

Vrlo je važno ono što unosimo u organizam i to se i te kako vidi na našem tijelu i licu, zaključuje djevojka, prenosi Smartshopperteam.

BB PORTAL 

Komentari