Česte glavobolje mogu da predstavljaju veliki problem čak i pri obavljanju rutinskih aktivnosti. Ako vas često muče jaki bolovi u glavi i vratu, dovoljno je da pri ruci imate samo jednu jabuku!

Poznato je da glavobolje mogu da budu hroničan problem i da mnogu ljudi zbog njih ne vode normalan život. Ako se obratite ljekaru, sigurno ćete završiti na nekim od jakih lijekova, a to sigurno ne želite.

Nedavno je otkriveno da možete da se riješite migrena na sasvim prirodan i jednostavan način. I to uz pomoć samo jabuka.

Neka istraživanja su otkrila kako miris zelenih jabuka može da smanji simptome migrene, kao i da smanji njeno trajanje. Ako osećate da biste uskoro mogli da dobijete glavobolju, presjecite zelenu jabuku napola i uživajte u njenom prijatnom mirisu. Aroma zelene jabuke umanjuje kontrakcije mišića u predelu glave i vrata, čime se stvara neometan protok krvi, što dovodi do smanjenja bola. Ovaj miris je dobar i za podizanje raspoloženja i smirivanje organizma, a to je najvažnije za suočavanje sa bolom.

BB PORTAL

Izvor: ATV / Preuzeto sa: banjaluka.com

Komentari