Синоћ је у Бањалуци одржан састанак Удружења грађана “Буди ДРУГачији” и Хуманитарне организације “Будимо људи” у циљу заједничког удруживања и могућности пружања веће помоћи онима којима је то потребно.

Предсједник организације “Будимо људи”, Игор Кременовић, истакао је током састанка како његови чланови и он могу много придонијети својим искуством плановима Удружења грађана “Буди ДРУГачији”.

4

Подсјећамо да је ХО “Будимо људи” за само пет мјесеци припомогла изградњи двије куће, за породицу Илић из Братунца и Зарић из Шушњара код Лакташа, а потом прикупила новац за операцију тринаестогодишњег Сергеја Шевића. То су само неке у низу многобројних хуманитарних акција од стране ове организације.

Како наводе из организације, у наредном периоду ће заједно са УГ “Буди ДРУГачији” помоћи при изградњи спрата куће Чеде Ђурића из села Буквалек код Бањалуке.

3

Током састанка одржаног између ових хуманитараца, склопљен је договор и план везан за велику хуманитарну акцију прикупљања новчаних средстава којим ће се прикупити новац за параплегичаре из Бањалуке (дјецу и старије који имају проблема са моторном или сензитивном парализом доње половине тијела).

Једна рука може много, али више њих може много више. Спајањем Удружења грађана “Буди ДРУГачији” и Хуманитарне организације “Будимо људи” Бањалука иде у свијетлом правцу, водећи се срцима хуманитараца у нади да ће им се прикључити што више грађана на том путу.

ББ ПОРТАЛ

Baner-portal

Да ли вам се свиђа овај чланак?

Komentari