BOJANA BLAŽEVIĆ – UZMITE OD ŽIVOTA ONO ŠTO VAM PRIPADA!

2206

Kako da uzmemo od života ono što nam pripada i kakve rezultate dobijamo nakon tvog 6 sedmičnog online programa lične transformacije?

Onaj ko u životu izabere i odluči da uzme ono što mu pripada, biće njegovo. Nakon programa ćete znati kako da živite u skladu sa svojim srcem i najvišom verzijom svog bića, počevši odmah. Otkrićete svoje skrivene talente, jedinstvene želje svog srca, ali i moć da sprovedete u djelo uzvišenu viziju svog života.

Ovaj program osobi daje punu opremu za transformaciju: raspoloženje, energiju, znanje, stav, jasnoću i viziju – da živi SVOJ život slobodno, prema SVOJIM pravilima.

Usklađena sa SOBOM i okolinom. Nemojte doći do kraja svog života shvativši da niste živjeli. Kada prestanemo uzimati zdravo za gotovo svoje sposobnosti, darove i svoju jedinstvenu dušu, tada počinjemo uzimati od života ono što nam pripada. Prosto i bez muke. Bez borbe za mjesto pod suncem i nevažnih, tuđih ciljeva. Sva čarolija je već tu. Potrebno je samo da naučimo kako da vidim izvan zidova uma i iluzornog bola koji nosimo sa sobom iz dana u dan. Vizija i vjera, to su neki od čarobnih sastojaka ovog programa.

B1 (1)

Kako da znamo da li nam je potreban program licne transformacije?

Kao i obično, unutrašnjim osjećajem. Prednost programa je da je online, znači lako dostupan, intenzivan, a time i traje kraće.

Sigurno prija osobama koje  žele da se stvari odvijaju brže, ali i onima koje su motivisani i posvećeni kada se uključe u neku aktivnost. Posvećenost je ključna ako želimo duboke i trajne promjene.

Online program „OSLOBODI SVOJ POTENCIJAL“ budi radoznalost, dinamičan je i cjelovit. Obuhvata sve što je potrebno jednoj osobi da nakon programa ima kvalitetan život po svojim mjerilima i da bude glavna zvijezda u svojoj životnoj priči.

Oslobodi svoj potencijal (1)

Koja je tvoja namjera (cilj) za program licne transformacije?

Želim da vidim više ljudi koji žive kreativno i slobodno. Koji imaju životnu radost u pogledu. Poznajem ljude koji su ostvarli razne uspjehe, ali mi govore da se i dalje osjećaju nepotpuno i neispunjeno. Svaka duša je jedinstvena, samo je potrebno da prizna svoju jedinstvenost i pronađe svoj najlakši put.

B3

Bojana i lični razvoj – Kako, zasto?

Vjerujem da svi dođemo na ovaj svijet sa nekim znanjem i vremenom otkrijemo šta je to što već imamo u sebi, što nas ispunjava, što radimo sa neopisivom lakoćom i time i najviše doprinosimo da svijet bude bolji i ljepši.

Sa druge strane, moj egzibicionistički karakter strastveno okrenut na više strana je nagomilao ogromne količine životnog iskustva, a iskustvo i znanje je tu da se dijeli. Učimo – podučavamo – dijelimo. To je plemenit princip koji sve nas povezuje i čini da shvatamo da smo jedno.

Šta je to tebe raduje i što tebe čini srećnom?

Ja se stalno transformišem, pa se spisak radosti stalno mijenja.

Ono što je konstantno tu i što mi rasplamsava radost to su djeca, porodica, pisanje, proučavanje, kontempliranje, bezbrižno smijanje i razgovori sa prijateljima, rijeka, učenici na časovima joge koju vodim, promjene i osmijeh klijenata, nove ideje, kreativni projekti, muzika, aromaterapija, prisutnost, ljubav iz koje sve nastaje…

Možes li nam navesti 5 navika koje su tebi pomogle i koje nama mogu pomoći?

NAVIKA 1: Jutarnji rituali. Molitva, nekoliko minuta meditacije na dah i joga praksa. Nekada je ta praksa samo par joga položaja, nekada duže, ali uvijek uradim stoj na glavi (sirsasana). To donosi novi pogled na sve. Valja pogledati stvari naopačke.

NAVIKA 2: Nerad, odmor, ništa. Sve to zajedno je kontempliranje. Mnogi se čude tome, boje se dosade. Ali tajna je u tome da kad čovjek pređe taj nivo dosade, isprazni se skroz, onda osjeti novo punjenje.

Odličan je osjećaj da pustite sve da se odvija samo od sebe, pa i svoj um da luta i vodi vas dok se dosađujete. I onda odjednom vidite, odveo vas je baš tamo gdje je trebao. A mislili ste da se dosađujete. Love is space;).

NAVIKA 3: Pisanje. Svi mogu pisati i uvijek pomaže. Djeluje terapijski, makar samo misli da iscjedite. Djeluje i kao moćan alat privlačenja, jer je prvi oblik materijalizacije. Prenijeli ste iz glave na papir, znači postoji. Čovjek lakše vjeruje u stvari kad ih vidi.

NAVIKA 4: Povezanost sa prirodom. Za nekoga je to planina, za nekoga more, šuma, zemlja, vatra. Za mene je rijeka. Mi koji imamo Mjesec u Škorpiji imamo neopisivu povezanost sa rijekom.

Već nekoliko mjeseci idem gotovo svaki dan pored rijeke. Nekad šetam, nekad samo sjedim na svom mjestu, ne radim ništa, a desi mi se sve. Priroda nas razumije. To je veliko olakšanje.

NAVIKA 5: Mirisi, odnosno aromaterapijska ulja. Mi smo čulna, osjećajna bića. Mirisi pokreću osjećanja, mijenjaju raspoloženje, otvaraju energetske kanale.

Vremenom sam se zaljubila u eterična ulja i evo ovih dana smo kreirali 10 mješavina koje će se od sada naći i u prodaji. Koristim ih poslije tuširanja, prije spavanja, ali i umjesto parfema. Takođe, miris eteričnog ulja u mom domu i joga studiju uvijek ima svoju priču i donosi novo raspoloženje.

Može li i prijateljstvo da se stavi pod rituale? Praktikujem prijateljstvo iznad svega, iz njega učim o ljubavi i za prijatelje uvijek imam vremena.

Šta je život za tebe i kako ti gledaš na to?

Život je čudesan. Stalno nešto čudesno vidiš i otkriješ. Često kažem da je život vic. Nekada sam bila jako ozbiljna. Danas se sve više smijem.

Saznajte više:
O Bojani Blažević; www.zivotniatelje.com
O programu; Program lične transformacije

BB PORTAL

Komentari